Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Fél év alatt 20 kiló – Párban fogyni a leghatékonyabb!

Egészség & Életmód

Fél év alatt 20 kiló – Párban fogyni a leghatékonyabb!

A céljaink elérésében kimondhatatlan segítséget jelenthet atársaink támogatása, és nincs ez másként akkor sem, ha a célunk éppen a fogyás.Sikerünkhöz járulhat hozzá, ha támogatásukról biztosít bennünket a családunk ésa barátaink.

Anita és István, egy házaspár együttes erõvel adtak el 20 kilót 6hónap alatt, amivel egy minõségi élet kezdõdhetett számukra.

Anita mesélt arról, hogyan született meg bennük azelhatározás a közös fogyásra.

Éppen a magyar tenger partján készült képeketnézegették, amikor megdöbbenve látták, hogy elhízásuk már véges méreteketöltött, és ez ellen fel kell venniük a kesztyût, hiszen Anita majd 110, Istvánpedig majd 100 kiló volt az elhatározás megszületésekor.

Közösen döntötték el,hogy szakember támogatásával fogynak le, és nem próbálkoznak csodapirulákkal,fogyókúrás bogyókkal.

Dietetikus folyamatos támogatása mellett tanulták meg az egészséges táplálkozás fortélyait, a testmozgással tarkított életmód elõnyeit –mindezt félév alatt, kellõ idõt hagyva a természetes folyamatoknak.

A házaspár szerint, a hullámvölgyeket mindig a másik félsegítségével vészelték át. Együtt könnyebb volt megjárni ezt a közösenválasztott utat. Viszont nehéz volt kialakítani egy olyan étrendet, amiben nincs csokoládé, nincs cukros üdítõ, nincs chips.

A másik legnagyobb fejtöréstaz okozta, hová iktassák be mindennapjaikba rendszeres testmozgást. A közösakaraterõ azonban csodálatos hatást hozott magával, hiszen a fél év alatt mind a ketten 20-20 kilótól szabadultak meg.

Anita szerint a párja nélkül képtelenlett volna végigcsinálni ezt a fél évet, István volt a támasz mindenelgyengülésnél és minden elkeseredésnél.

A közös siker eredménye révén viszontúj élmények, új derû köszöntött be a mindennapjaikba. Nem csak vékonyabbaklettek, hanem közelebb is kerültek egymáshoz, mint valaha és teljesen átalakultaz életük.

Ezután a sikertörténet után, ha úgy látod neked is segíthet egyszakember vagy éppen egy társ a fogyásban, akkor bátran ragadd meg ezt alehetõséget, és kérj segítséget!

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Egészség & Életmód

Fel