Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Hasi fogyókúra férfiaknak kavitációs zsírbontással

Egészség & Életmód

Hasi fogyókúra férfiaknak kavitációs zsírbontással

Óriási tévedés azt hinni, hogy a mai modellalkatú világ csak a nőket stresszeli azzal, hogy legyen tökéletes alkatuk. A férfiak ugyanúgy folyamatosan találkoznak az izmos, kockahasú mintaképekkel, ami óriási nyomást helyez rájuk.

Még nehezebb a dolguk annak fényében, hogy a férfiak sokkal hajlamosabbak a hasra hízni. Szinte bármi plusz kiló felmegy rájuk, az rögtön a hasukon látszik meg, ezáltal a legtöbben egy életre elbúcsúzhatnak a kockahastól. Vagy mégsem? Nyilván léteznek diétán és mozgáson alapuló megoldások is, de akad könnyebb, illetve egyszerűbb módja a dolognak.

 Miért nehéz leadni a hasi zsírt?

Mielőtt azonban rátérnénk a megfelelő módszerre, érdemes megérteni, hogy miért is olyan nehéz leadni a hasi zsírpárnákat. Egyrészt a has egy olyan terület, melyet rendkívül nehéz megmozgatni, mondhatni szinte lehetetlen alaposan edzeni olyan módszerekkel, melyek beindítják a zsírégető folyamatokat.

Másrészt a kérdéses területen fix mennyiségű zsírsejt található, melyek életünk végéig eredeti mennyiségben maradnak, nem osztódnak, de nem is pusztulnak. Ha hízás vagy fogyás lép fel, akkor ezeknek a sejteknek a mérete növekszik meg, illetve csökken le. Léteznek azonban módszerek, melyek képesek pusztítani ezeket a sejteket, természetesen csak bizonyos mértékig, hogy az ne menjen az egészségünk rovására.

A kavitációs zsírbontás segít a hasi fogyókúrában

A kavitációs zsírbontás nem tekinthető különösebb újdonságnak, azonban mégis nagyon kevesen ismerik, pedig nagyon hatékony módszer, ha a hasi zsírról van szó. Ez a módszer segít ugyanis abban, hogy a zsírsejtek membránjainak átszakításával kiürüljön a zsírtartalmuk, amitől a sejtek elpusztulnak.

Mindehhez nincs szükség műtétre, sem fájdalomra, a folyamat ultrahangos technológiával működik, hatása sok esetben azonnal látható, mindemellett pedig rendkívül tartósnak tekinthető. Bár a le nem bontott zsírsejtek később még megnőhetnek, de ez csak akkor, ha a páciens nem vigyáz magára, azaz nem kötelezi el magát egy életmódváltás mellett, ami nélkül csak drága jojó effektust érhetünk el.

Amikor a kavitációs zsírbontás sem működik

Lényeges kiemelni, hogy természetesen a kavitációs zsírbontás sem egy csodamódszer, nekünk is rengeteget kell tennünk azért, hogy az eredmény megtartható legyen, miközben bizonyos esetekben sajnos a hatékonysága egyaránt megkérdőjelezhető. Tipikusan ilyen például az idősebb férfiak esetében az éveken át felhalmozott pocak, aminek részeként rendszerint nemcsak a hasizom előtt tornyosuló réteget kell számításba vennünk.

Létezik ugyanis az izomszövet alatt gyűlő zsigeri zsír is, ami 40-50 éves kor felett már komoly hasat képes eredményezni. Ezek jellemzően olyan mélyen helyezkednek el és olyan állagúak, hogy azt az ultrahangos technológiával már nem lehet lebontani.

Ilyen esetekben a kavitáció nem, de a diéta és a sok mozgás természetesen segíthet. Érdemes is közbelépni, hiszen a zsigeri zsír növeli meg a legnagyobb mértékben a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, tehát fontos odafigyelni rá.

A kavitációs módszert egyébiránt rengeteg sportoló, színész, modell és egyéb híresség veszi igénybe, csak nagyon ritkán hangoztatják. Ma már hazánkban is elérhető, egy kezelés után látható eredménnyel jár együtt, a megfelelő alapszabályok betartása mellett pedig teljesen veszélytelennek tekinthető, hovatovább a pénztárcát sem terheli meg túlzottan, a kezelés ára ugyanis egyre megfizethetőbb szintekre süllyed.

Forrás

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Egészség & Életmód

Fel