Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Hogyan tudnak lefogyni a férfiak?

Egészség & Életmód

Hogyan tudnak lefogyni a férfiak?

A férfiakra gyakran irigykedve tekintenek a nõk, hiszenszámukra sokkal könnyebben megy a fogyás, azonban a nõkkel ellentétben azáltalában hasi területre gyûjtött zsírpárnák sokkal nagyobb veszélyt jelenteneka férfiak életében.

A sörhas ugyanis nem jelent mást, mint a belsõ szervekkörül kialakult zsírosodást, úgynevezett zsigeri zsírok halmozódnak fel a májés egyéb szervek körül, ami bizony komoly kockázatokat jelent és nem is olyanegyszerû tõlük megszabadulni.

A férfiak számára ugyanakkor az étkezések nagyonfontosak, mind a tartalmas ebéd és a bõséges vacsora alapvetõ elvárás számukra,amirõl nem szívesen mondanak le. A férfiak fogyása mögött ebbõl kifolyólag mindig valamilyen életmódban történõ gyökeres változás áll.

A férfiak alapvetõen azokban a megoldásokban hisznek, amikmögött tudományos érvek is meghúzódnak. Számukra nem a legújabb diétásmódszerek és a különféle csodapirulák jelentik a megoldást, hanem a tartóséletmódváltás, ami mellett sokszor hajlandóak is hosszú távon elkötelezõdni. Aférfiak fogyása éppen ezért olyan módszerekkel érhetõ el, mint a rendszeres konditerembe járás. Mi sem egyszerûbb, mint meglepni a férfiakat egy edzõtermibérlettel!

Összességében a férfiak is szeretnek odafigyelni atestformájukra, csak nem azt kommunikálják, hogy ilyen és amolyan diétátfolytatnak éppen, hanem arról számolnak be, hogy hetente kétszer edzenek vagyéppen hetente kétszer fociznak a haverokkal. A férfiak általában az intenzív sportnak és a hormonháztartásuknak köszönhetõen képesek gyorsan fogyni, amivelmindig nagyon elégedettek és büszkék is az eredményeikre.

Egy férfi életében az életmódváltásnak fontos része az aktívés intenzív sport, hiszen emelve a mozgások számát és intenzitását hatékonyfogyás érhetõ el. Emellé persze egy férfinak is érdemesebb tudatosabban étkeznie, és elhagyni a felesleges kalóriák fogyasztását. Összességében azonbana hormonoknak, a gyorsabb emésztésnek, és a test zsír-izom arányának isköszönheti az erõsebbik nem, hogy ha megszületik bennük az elhatározás afogyásra, akkor rövid idõn belül már látványos eredményeket tudhatnakmagukénak.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Egészség & Életmód

Fel