Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Így távolítsd el a hasadról a súlyfelesleget!

Egészség & Életmód

Így távolítsd el a hasadról a súlyfelesleget!

Sajnos az ember, amikor a hízás útjára lép gyakran azzal a problémával kell szembesülnie, hogy rengeteg úszógumi alakul ki a hasi tájékon.

Igazán nagy problémát jelent ez a súlyproblémával küzdõ embereknek, hiszen nehéz ezt a hasi területet hatékonyan megdolgozni, és azt is tudjuk, hogy afogyás nem csak testünk egyetlen területére koncentrálódik.

Hiába hízunk mi ahasunkra, ha fogyókúrába kezdünk, biztosan nem innen adjuk le elõször afelesleges kilóinkat. A nehézségek ellenére azért megpróbálunk ebben a témábanis segítséget nyújtani, és adni néhány tanácsot, amik segíthetnek a hasizsírpárnák elleni ádáz harcban.

A felülés – ez nagy valószínûséggel senki számára nem ismeretlen feladat. Azt gondolhatjuk, hogy ez a gyakorlat hatástalan, és csaknõni fog tõle az amúgy is nagy hasunk, azonban ez nem teljesen igaz.

Szükségünkvan az izomzatunk növelésére ahhoz, hogy aztán több zsírt tudjunk elégetni.Ehhez nem is kell mást tennünk, mint legalább 2×20 has prés sorozatot elvégeznünk napi 2 alkalommal, ideálisan reggel is és este is.

A has prést mégegyszer ki kell hangsúlyozni, nem érdemes ugyanis teljesen felülni, aztúlságosan terheli a gerincet, elegendõ a szépen lassan, kontrolláltan,hasizomra koncentrált has prések végzése.

A hasunk állapotán sokat segít a megfelelõ emésztés, hiszen sokszor a puffadás nagyobb gondot jelent, mint a hason megjelenõ zsírfelesleg. Éppen ezért az egyes étkezések során arra kell odafigyelnünk, hogy azanyagcserénket gyorsító ételeket együnk.

A puffadás hatékony ellenszere a hasmasszázsa is, vagyis a kezünk segítségével végezzünk körben-körben masszírozómozdulatokat, méghozzá az óramutató járásával ellentétesen – ezzel sokatsegíthetünk a puffadáson.

El kell sajnos ismernünk, hogy a hízás, és a hasi zsírpárnákmögött hajlam is áll, így van, hogy nem segítenek rajtunk az apró tippek. Deilyenkor is érdemes megfogadni például azt a jó tanácsot, hogy legyünk nagyobb figyelemmel a testtartásunkra.

Húzzuk ki magunkat! Speciális fûzõk segítségétis igénybe vehetjük, amik segítenek elkendõzni a pocakunkat, és emellett még ahelyes tartás következtében még a hasfalat is megdolgoztatják.

Érdemes szem elõtt tartanunk, hogy bármennyire is szeretnénkkocka hasat, nem kell mindenkinek úgy festenie, mint a címlapsztároknak. Reális célokat tûzzünk ki magunk elé, amiket el is érhetünk a sport és a megfelelõtáplálkozás segítségével.

Az igazi munka viszont azt követõen jön, hogyteljesítettük a céljainkat, hiszen hosszú távon is meg kell, hogy õrizzük azelért eredményeket. A lapos has nem irreális álom, viszont azért tenni kell, és kitartással kell dolgozni a céljainkért.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Egészség & Életmód

Fel