Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Így vegyük fel a harcot hatékonyan a narancsbőr ellen

Egészség & Életmód

Így vegyük fel a harcot hatékonyan a narancsbőr ellen

Lehet egy nõ elhízott vagy vékony, a narancsbõr atestsúlytól függetlenül esztétikai problémát jelent nagyon sok hölgy számára.Viszont van megoldás a problémára, és érdemes néhány apró trükköt bevetni,amivel akár teljesen meg is lehet szüntetni a narancsbõrt.

A narancsbõr megjelenése szoros összefüggésben van a bevitttápanyagokkal, ezért tudatosabb táplálkozásra van szükség, ha el akarjuk kerülni ezt a problémát, vagy a már kialakult narancsbõrtõl szeretnénkmegszabadulni.

Érdemes áttérni a zöldségben és gyümölcsben gazdagtáplálkozásra, a szénsavmentes víz elõnyben részesítése is segít, és az állatizsiradék helyett használjunk növényi olajokat.

A folyadék mennyisége is mérvadóa probléma leküzdésében, éppen ezért minden nap legalább 2-3 liter fogyasszunk,olykor kiegészíthetjük a tiszta vizet zöld teával, frissen facsart gyümölcslevekkel.

A narancsbõr elleni harcban van segítségünkre a rendszeres sport is, hiszenmindenféle zsírégetõ tevékenység segíti a narancsbõr elkerülését,megszüntetését is. Válasszuk bátran a biciklizést, a futást, a táncot, akellemes fáradtsággal járó sportok bármelyike nagyon hasznos.

Bármennyire nehéz lehet, rendkívül fontos, hogy mellõzzük az életünkbõl a kedvenc cukros, szénhidrátban dús nassolni valóinkat, hiszen ezek abõrünk elöregedéséhez vezetnek, és kedveznek a narancsbõrnek.

Az esztétikai problémamögött például részben a nem megfelelõ táplálkozásból adódó méreganyagokelszaporodása áll, ezért érdemes salaktalanításba is kezdeni. Ajánlott havi egyalkalommal megtisztítani a szervezetünket a felgyülemlett salakanyagoktól.

Számos kozmetikai és orvosi készítmény is elérhetõ a piacon, érdemes is kipróbálni belõle párat a bõrünk megfelelõ ápolása érdekében.

Tudományosanigazolt a váltózuhany, a szauna és az infraszauna jótékony segítsége anarancsbõrrel szembeni harcban, hiszen mind a hõ, mind a bõrfeszesítõképességeik révén segítenek regenerálni a bõrt.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Egészség & Életmód

Fel