Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Mitől olyan szexi Sandra Bullock? Ismerkedjen meg az antigravitációs edzéssel!

Egészség & Életmód

Mitől olyan szexi Sandra Bullock? Ismerkedjen meg az antigravitációs edzéssel!

Hollywood és hollywoody sztárok élete tele vankülönlegességekkel, nincs ez másképpen a diétás módszerek és a mozgásformákesetében sem, így bátran keresgélhetünk a tengerentúlon, ha valami újdonságravágyunk.

Sandra Bullock neve senki elõtt sem cseng ismeretlenül, és bizonyárasoha senki nem látta õt még a kilókkal küzdeni, a sztár mindig vonzó, csinos ésnõies. Sandra az idõ múlása ellenére is bomba alakkal rendelkezik, amit azantigravitációs edzés eredményeinek köszönhet.

Így Sandra, aki hamarosan 50 éves lesz, még mindigcsúcsformában van, és ehhez nincs is másra szüksége csak egy egyszerûedzésformára, aminek eszközei a fitneszlabda, a fitneszszalag és két súlyzó –ezekben semmi ördöngösség és semmi varázslat nincs.

Nézzük csak megközelebbrõl, milyen gyakorlatokkal edzi a testét a sztár! Az egyik gyakorlat alabdaguggolás, amihez a két térdünk között feszesen megtartunk egy labdát,karunkkal pedig a fejünk felé nyújtózkodunk, majd lábujjhegyre emelkedveguggolásokat végzünk. Egy másik hasznos erõsítõ talajgyakorlat a fitnesz szalagsegítségével kivitelezhetõ.

Ehhez oldalt kell feküdnünk, könyökkelmegtámaszkodva, egyik lábunk egyenesen van másik pedig felhúzva. A fitneszszalagot a lábunkra rakjuk, és úgy végzünk lábemeléseket, hogy a szalagmegfeszüljön közben. Mindkét oldalunkon fekve legalább 30 lábemelést kell ebbena tartásban elvégeznünk. Már a kezdõ szintet meghaladja a következõ gyakorlat,amit bemutatunk.

Ez ugyancsak egy talajgyakorlat, amihez oldalt fekszünk éskönyökkel támaszkodunk, ebben a tartásban mindkét lábunkat kinyújtjuk, és a kétbokánk közé labdát teszünk. A gyakorlat közben úgy próbáljuk felemelni alábunkat a földrõl, hogy közben a labdát a bokánkkal összenyomjuk.

A bomba alak érdekében nyugodtan próbáljuk ki ezeket agyakorlatokat, és ha kedvünkre valók, akkor az internet még számtalanantigravitációs edzési lehetõséget kínál számunkra, keresgéljünk bátran.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Egészség & Életmód

Fel