Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Nyolcvan kiló egy év alatt – Ez sem lehetetlen!

Egészség & Életmód

Nyolcvan kiló egy év alatt – Ez sem lehetetlen!

A sikeres és tartós fogyás, a szenzációs és szemmel láthatóeredmények mögött hosszú hónapok munkája van. Amikor egy-egy fogyássalkapcsolatos siker sztoriról hallunk, azok többnyire pár hét, esetleg néhányhónap teljesítményérõl adnak számot. Pedig egy valóban sikeres fogyókúra ennélsokkal több idõt vesz igénybe. Éppen ezért, most Jane Morgan, egy amerikaianyuka történetét osztjuk meg az olvasóinkkal.

Jane hatalmas súlyfelesleggel küzdött, ami miatt már akár életveszélyes állapotba is kerülhetett volna. Így Jane válaszút elé állt, vagy a gyermekeit és az életet választja, vagy mit sem törõdik a kialakult helyzettel és élvezi tovább azt a néhány hónapot, ami még az életbõl adatik.

Jane természetesen a gyermekeit és gyermekei felnevelését választotta, azonbanekkor már 180 kg-ot nyomott a testsúlya. Jane egyedülálló anyaként nevelgetteConnort (10 éves) és a fogyatékos Callumot (8 éves), így kellõ motivációt adottszámára az a gondolat, hogy ha õ meghal, a gyermekei nevelõszülõkhöz kerülnek.

Természetesen Jane nem ilyen sorsot szánt a gyermekeinek, akik életelegfontosabb szereplõi voltak, így mindig ebbõl a kis családból merített erõt,amikor az elõtte álló megpróbáltatásokra és harcra gondolt – viszont a csatátJane nyerte.

Jane számára – a hatalmas túlsúly miatt – a klasszikus egészséges étrend és rendszeres testmozgás párosa önmagában nem hozhatott eredményt,ezért orvosai elvégeztek egy gyomor bypass mûtétet rajta, aminek köszönhetõencsökkent a gyomor mérete, így kevesebb táplálék is biztosította a jóllakottságérzését. A mûtétet követõen tért át az egészséges étrendre.

2012 szeptembere és2013 szeptembere között Jane 80 kiló súlyfelesleget adott le, ami a családja ésa kitartása nélkül biztosan nem sikerült volna. Ha ilyen nagy volumenû célokatkell elérnünk, minden esetben kérjük a családunk támogatását, és bátran lépjünkrá az útra, mert mi is elérhetünk hasonló sikereket.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Egészség & Életmód

Fel