Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Siker sztori – Harminc kilót fogyott, miközben meggyógyult!

Egészség & Életmód

Siker sztori – Harminc kilót fogyott, miközben meggyógyult!

Az elhízás és a túlsúly már világszinten problémákat jelent,ebbõl kifolyólag sem kell sokat és sokáig keresgélnünk, ha egy-egy sikeres történettelakarunk megismerkedni.

A cikkünkben szeretnénk megosztani az olvasóinkkalVilmos sikereit, akinek sikerült 30 kilót leadnia, és ezzel újra egyegészségesebb mederbe tudta terelni az életét, hisz a súlyfelesleg miatt márkomoly testi panaszokkal is küzdött.

Vilmos úgy mesélt a történetérõl, hogy minden egy teljesenáltalános laborvizsgálattal kezdõdött 2008-ban, tavasszal. A laborlelet alapjánVilmost figyelmeztette az orvosa, hogy a vércukorszintje már olyan eltérést mutat, amit orvosolni szükséges.

Bár az eredmény még közel sem volt súlyos, azorvos felé mutatott bizalma és az orvos által megjelenített negatív vízió miattVilmos azonnal elhatározta, hogy ezen bizony változtatni kell és õ változni isfog.

Vilmos tisztába került azzal, hogy a cukorproblémák sokszor aljas és ravasz módon betegítik meg az embert, és csakis a radikális életmódváltássegíthet a probléma kezelésében.

Hisz a cukorbetegség kezelhetõ gyógyszerrel ésinzulin injekciókkal, azonban az állapot csak romlik, és a gyógyszer adagjacsak nõ… Vilmos mindezzel nem akart megküzdeni, inkább idõben akart változni.

Vilmos ekkor kezdett bele a tudatos táplálkozásba egy átgondoltabb, kalóriaszegényebb étrend segítségével. Nem volt könnyû az elejéna változás, viszont késõbb annál gördülékenyebben vette már az akadályokat,köszönhetõen a szemmel látható eredményeknek is.

Vilmos a táplálkozásaiszokásai megváltoztatása mellett, elkezdett aktívabb életet élni, rendszeresensportolt. Ennek is köszönhette, hogy alig 6 hónap leforgása alatt leadott 30 kilót, és ez nem csak a külsõségekben látszott meg, hanem a következõlaboreredményén is.

A lelete szerint a vércukorszintje a normál tartománybakerült, így nem kellett a cukorbetegség fenyegetõ árnyékában élnie, egészséges lett és nem mellesleg jelentõsen vékonyabb is. Vilmosnak sikerült mindeztelérnie, ami arra bizonyíték, hogy ez bármelyikünknek sikerülhet.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Egészség & Életmód

Fel