Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Szeretnél bombaalakot ősszel is? Íme a megoldás!

Egészség & Életmód

Szeretnél bombaalakot ősszel is? Íme a megoldás!

Közeledik az õszi szezon, sárgulnak a falevelek, egyretöbbet esik az esõ, lehûl az idõ… az emberek ilyenkor öntudatlanul átkapcsolnaka „téli medve” üzemmódra, vagyis raktároznak – nem csak éléskamrába abetakarított gyümölcsöket, hanem a testük zsírraktárakat is kezdik feltölteni.

Viszont van arra lehetõség, hogy õsszel is a zsírégetés legyen a fókuszban,amihez csupán kiadós edzésekre van szükségünk – rosszabb idõkben szabadtérilehetõségek híján válasszuk a közeli edzõtermet.

Senki sem állította soha, hogy õsszel ne lehetne bombaalakotformálni. Ennek kulcsa az edzõterem és egy edzésterv megléte. A közeli vagyszimpatikus edzõtermet neked kell megkeresned, mi viszont segítünk egy háromnapos váltóedzéssel, hogy könnyedén elérhesd a fitt alakot õsszel is.

A három napos edzés programja:

Minden egyes feladatnál, gyakorlatnál érdemes odafigyelni aszabályos kivitelezésre. Végezzük a gyakorlatokat lassan és izomzatunkra,illetve légzésünkre fókuszálva.

A 3. napot követõen tovább folytathatjuk az edzéseket kezdve az 1. nap programjával, és erõnlétünktõl függõen emelhetjük azismétlések számát, illetve a súlyok nagyságát.

Elsõ nap: felsõmell, tricepsz, comb, vádli, has erõsítése

Gyakorlatok: min. 30 ferde nyomás kézi súllyal, ferdepadostárogatás kézi súllyal, ferdepados kinyomás kézi súllyal, tricepsz gyakorlatokkézi súllyal; min. 20 gépi tricepszezés, min. 35-35 combközelítés,combtávolítás; széles terpeszes guggolás; 4×20 kézi súlyos hasizom erõsítés, 40perc taposás

Második nap: hát, bicepsz, lábak, fenék, hasizom erõsítése

Gyakorlatok: 30-30 lehúzás mellhez és tarkóhoz, 50 evezéscsigán, 40 vállfeszítés gépen; 30 kézi súlyos és 50 francia rudas bicepszezés,40 lábhajlítás, 40 dobogós felhúzás és 30 lábemelés és combingásfenékgyakorlat; 200 hasprés; 40 perc futógép

Harmadik nap: váll, combok, fenék, vádli, has erõsítése

Gyakorlatok: 40 oldalemelés, kézi súlyos elõre és dõltoldalemelés; 40 kézi súlyos vállvonogatás, 40-40 gépi lábnyújtás és lábtolás;40 fenekezés, 40 álló vádli-gyakorlat, 40-40 lábemelés; 40 perc futógép

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Egészség & Életmód

Fel