Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Anita Rincon története, aki csak fogyni akart, de milliárdos cége lett belőle

Sikertörténetek

Anita Rincon története, aki csak fogyni akart, de milliárdos cége lett belőle

A fogyókúrához nagyon sok esetben szükség van inspirációra, ami rengeteg ember számára teljesen külső forrásból is érkezhet. Ezért döntöttünk úgy, hogy bemutatjuk Anita Rincon történetét, aki azzal vált híressé, hogy csak egyszerűen le akart fogyni, de ez olyan jól sikerült neki, hogy mindössze két év leforgása alatt a nulláról felépített egy millió dolláros céget.

Anita elmondása szerint a Sculpt részeként valami olyan dolgot sikerült tető alá hoznia, amire saját maga is nagyon vágyott, amikor még túlsúlytól szenvedett, így nem véletlen, hogy ennyi támogatóra és követőre talált, hiszen megvalósított egy olyan erős közösséget, melyben az azonos célért, a fogyásért, az egészségért és a boldogságért harcoló nőket tömöríti magába.

A Sculpt ráadásul mára egy franchise lett, aminek részeként főként a tengerentúlon étrendkiegészítők, étvágycsökkentők, kalóriaégetők és testzsírmérséklők kaphatók – bár ma már sokkal szélesebb a paletta –, ami hatalmas sikert hozott egy egykori duci nőnek. Lássuk honnan indult, és mivé lett!

Minden kezdet nehéz, ha nincs szenvedély

Aki azt hinné, hogy Rincon éveken át próbálkozott egy sikeres vállalkozás beindításával, az nagyot téved. Anita egy volt a legátlagosabb New York-i nők között, akinek első körben csak a karrierje járt az eszében, így hamar felszaladtak a plusz kilók, amikor pedig elérkezett a változás szele, tudta hogy ezzel az egész életét megváltoztathatja.

Amikor ugyanis lefogyott, azt élete legnagyobb sikereként könyvelte el, miközben megváltozott a táplálkozásról és a testmozgásról kialakult képe is, egyfajta életstílusává vált, ezt a sikert és megoldást pedig másoknak is meg akarta mutatni.

Hősünknek nem volt segítsége, nem voltak támogatói, akadt azonban némi megtakarítása, amivel mindent feltett egy lapra. Szabadúszókat fogadott fel, és minden egyes saját terméke kapcsán addig kutatott a szakemberek után, amíg meg nem találta a legjobb helyeket és tekintélyeket, akik megfelelő szaktudást és tesztelést tudtak tenni a különféle készítmények mögé.

A sikersztori főszereplője szerint egy nagyon jó csapat elengedhetetlen ahhoz, hogy valakiből sikeres vállalkozó legyen, de ugyanez a helyzet a fogyás kapcsán is! Ezt a csapatot ők és a többi diétázó biztosítja számunkra, ha az ő módszerüket szeretnénk követni a fogyásban, hiszen ezen a téren egyáltalán nem tekinthető közhelynek, hogy csapatban minden könnyebb.

Már mobilos applikációval is segítenek a fogyókúrában

A Sculpt népszerűsége leginkább annak köszönhető, hogy Anita maga is tudja, milyen nehéz leadni a felesleges kilókat, ezért kreatív csapatával együtt folyamatosan azon töri a fejét, miként tudna segíteni azoknak a túlsúlyos személyeknek, akik egyedül vannak a bajban, de szeretnék leadni felesleges kilóikat.

Ehhez álmodtak meg tavaly egy olyan mobilos applikációt, ami mindenkinek óriási segítséget nyújthat személyre szabható étrendek vagy edzésprogramok összeállításában, amivel a cég nemcsak saját termékeit tudja reklámozni, de mindemellett valóban hasznos segítséget, tanácsokat, tippeket, komplett programokat adnak ahhoz, hogy sikeres legyen a fogyókúra.

Ezen felül a Sculpt a járvány idején sem hagyta magára az embereket, egy komplett kihívást indítottak útnak azért, hogy a karanténok, a bezártság alatt se feledkezzünk meg a mozgásról, amivel szintén rengeteg követőt szerzett magának Anita, akinek azért vannak ilyen jó ötletei, mert maga is végigjárta ezeket a lépcsőfokokat, csak egykoron segítség nélkül.

Forrás

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Sikertörténetek

Fel