Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Évi sikertörténete – Húsz kilótól szabadult meg a csinos fiatal lány

Sikertörténetek

Évi sikertörténete – Húsz kilótól szabadult meg a csinos fiatal lány

Az ülõmunka nem csak azért veszélyes az alakunkra nézve,mert kevés aktív mozgással jár; hanem azért is, mert ennek a mozgáshiányosállapotnak automatikus következmény az anyagcsere lassulása, aminek pedig ahízás lesz a következõ állomása.

Évi, 23 éves; aki már 21 évesen eldöntötte, hogy õ bizony leadja a súlyfelesleget és diétába kezd, mert nem bírja továbbelviselni a túlsúlyát. A fiatal lány példája, minden diéta elõtt álló embernekmegszívlelendõ.

Évi úgy mesélt magáról, hogy õ mindig is duci volt,gyerekkorára is úgy emlékszik vissza, hogy duci kislány volt.

A fiatal lányéletében viszont 2011 lett a változás éve, amikor 21 évesen 93 kilót nyomott a mérlegen, és ráeszmélt arra, hogy ez az állapot tarthatatlan – mindenszempontból változásra van szükség, de a legfontosabb a testi épsége ésegészsége.

Minden egy fogyókúrás csomaggal kezdõdött, amit nyereménykéntkapott. Egy hét éhezés után úgy döntött át kell alakítani az étkezéseit ésrendszeresen mozognia kell, ezért kondibérletet váltott, és heti többalkalommal is idõt szakított a testmozgásra.

Évi a sikert a rendszeres sport mellett a táplálkozás terén bevezetett változásokban látta. Évi nagyon figyelt arra, hogy egyszerre csakkis adagokat egyen.

Nem mondott le semmirõl, nem hagyott el semmit, amitkorábban evett, csak megváltoztatta az étel típusát vagy éppen az elfogyasztottmennyiséget csökkentette radikálisan. Így a teljes kiõrlésû kenyereket vásárolta a fehér lisztbõl készült áru helyett; a barna rizs és a hajdinakerült a kosárba a fehér rizs és a tészta helyett.

Az étkezése rendkívül színeslett a rengeteg zöldség és gyümölcs révén, és még arra is odafigyelt, hogy napi2-3 liter vizet megigyon, és még fél liter zöld teát is elfogyasszon.

Úgygondolja, hogy a megfelelõ folyadékbevitel is rengeteg segített a fogyásban. Aváltoztatásoknak és a türelemnek köszönhetõen a fiatal lány teste is a változásútjára lépett, aminek eredményeképpen 2 év alatt 20 kilóval lett könnyebb.

Akaratereje segítette végig ezen a folyamaton, és idõt adott a testének, hogyhozzászokjon a változáshoz.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Sikertörténetek

Fel