Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Szeretné aktívan tölteni a hosszúhétvégét? Íme, néhány szabadidõs program!

Szabadidő

Szeretné aktívan tölteni a hosszúhétvégét? Íme, néhány szabadidõs program!

Milyen aktív kikapcsolódást tervezzünk a hosszúhétvégére?Közeleg ugyanis a várva várt több napos hétvége, és ilyenkor nem érdemes otthonmaradni, célszerûbb valamilyen igazán aktív és egészséges programmal tölteni azidõnket. Szeretnénk is segítséget nyújtani az elérhetõ programokfelsorolásával, hogy mindenki kedvére választhasson aktív és szabadidős tevékenységet a hétvégére.

Gyula és a Halloween futás, amely november 1-jén kerülmegrendezésre elsõ ízben. A közkedvelt kelet-magyarországi városban aznap 18.00órakor minden futni vágyó és kedvelő korosztályt szeretettel várnak a lámpás futóversenyre. A résztvevõk az aktív kikapcsolódás mellett jótékony célokteljesülésében is segíthetnek, hiszen a futóverseny bevételével a szervezõksérült gyerekeket szeretnének megsegíteni.

Budapest és I. Gyaloggalopp Közösségi Futás, amely Normafán,a Székely kapunál várja vendégeit november 3-án. A futni vágyók 4 km-es vagy 13 km-es szakaszok közül választhatnak, ahol az elõzõ a terepviszonyok miatt,utóbbi pedig a hossza miatt jelent majd kihívást a futás szerelmeseinek.

Eplény és a kõszedõ akció, ahol november 2-án várják avendégeket. A rendezvény célja, hogy a zempléni sípálya kõmentesítésévelaktívan és mozgással töltsék el a szabadidejüket a kilátogató érdeklõdõk.

Syma Csarnok, Budapest és Közép-Európa legnagyobb fitneszesemény, a FittAréna és az Életmód Expo. November 3-án várja vendégeit ez aremek programsorozat, ahol számos fitnesz óra, fitnesz eszköz próbálható ki,így egy igazán aktív programra számíthatnak a csarnokba kilátó fitneszkedvelõk.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Szabadidő

Fel